Восени в Харкові пройдуть місцеві вибори. І передвиборна кампанія Геннадія Кернеса вже почалася. Харків'яни в соцмережах поділяються фотографіями, на яких вони показують, у яких кількостях їм приходять рекламні листівки від передвиборної кампанії чинного мера Харкова.
Таким фото поділилася група "Х**вий Харків" в соціальній мережі ВКонтакті.

"Ну що ж, #копрофестиваль почався!
Ось таку темку кидають в Південному Харківської області, відразу по 3-4 в кожен двір, незалежно від кількості мешканців, 7 штук я назбирав чисто по сусіднім заброшкам, в яких максимум ночують бомжі, на кой їм такий піар від лудшего — невідомо",- написали в повідомленні.

джерело: соцмережі
джерело: соцмережі

"Епали Приїхали - Поїхали отехали! Та Ну на*уй На*уй Взагалі ДЯДЬ!)", "За обнулєніє термінів кєрноса!", "Цьому лисому го*номену давним-давно пора бути на смітнику історії", " заявочка на перемогу)", " "15 стратегичних кроків" від того, хто жодного не зробить", " Любити Харківщину, працювати для людей, красти для себе", " Ваш блок був заблокований",- коментували побачене користувачі мережі.
Нагадаємо, чинний Харківський міський голова Геннадій Кернес візьме участь у чергових виборах.

"Ми підемо на вибори самостійно, нашим Блоком Кернеса — Успішний Харків". Я думаю, моя команда зробила досить, щоб мати успіх... Я сам теж піду на вибори", - сказав мер Геннадій Кернес. Якщо харків'яни підтримають чинного мера, то він займе посаду міського голови вже втретє.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Богдан написав про початок президентської кампанії - "Сказано ж, восени!"

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Нацкорпусе показали, як команда Зеленського вирішила "посилити" підготовку до місцевих виборів

Також «Знай.ua» писав, що Скандальний Тищенко "навалив купу" під вікнами у киян