У Харкові пасажири були змушені штовхати несправний тролейбус на Гвардійців Широнінців.

Відповідний відеоролик показали в телеграм-каналі "ХС / Харків".

Відео потрапило в поле зору відеореєстратора проїжджаючої повз машини. На ньому мінімум 6 чоловіків вийшли допомогти рогатому "другу".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ось і розім'ялися",- йдеться у підписі до фото.

"Вже стає класикою. На жаль"," струму не було, ось до ізолятора і підштовхнули"," і повний салон людей"," то нові автономні тралики"," запускати треба на 2 передачі"," до Одеської напевно штовхали за 6 грн", "хоч би скидочку на поїзд зробили", " Ах**ть частина салону сидять, інші штовхають!! Як а анекдоті", "хоча б повиходили, панове", - писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'яни в трусах і з квітами почали "ловити" дівчат 8 березня: "Бубенці не підморозили?" Троє хлопців вирішили вельми оригінальним способом привітати дівчат з 8 березня.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові розбірки водіїв перетворилися на дике побоїще- " дістав молоток, і..." Двоє водіїв побилися прямо серед дороги. До того ж під час конфлікту один з водіїв взяв у руки молоток.

Також «Знай.иа " писав, що Харків'янин тікав від копів з пилкою в руках і програв: коли швидкість не твій коник. Патрульні затримали чоловіка, який, ймовірно, спробував вкрасти електричний кабель.