Харковом їздить новорічний тролейбус. Салон транспорту прикрасили гірляндами та новорічними іграшками.

Відеороликом поділилися в телеграм-каналі"Труха".

На опублікованих кадрах можна побачити, що тролейбус 27-го маршруту щедро прикрасили новорічною мішурою. Крім того, водій включає там новорічну музику.

"Новорічний настрій у тролейбусі 27-го маршруту", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відзначимо, що в тролейбусі пасажири не дотримуються соціальної дистанції, крім того можна побачити, що далеко не всі харків'яни наділи маски, які є необхідним атрибутом в громадському транспорті.

"Тролейбусники підготували грунт для святкування нічному рейсу", "вогонь", "так, чув, тут оплата за проїзд по десяточці", " те відчуття, коли потрапила в минуле/дитинство😁 Трамвай той же і дощик..", "І всі відразу забули про відсутність надітих масок і натовпах в транспорті 🤣кому корону під ялинку ?) ", "у мене вдома навіть не так сильно вбрано, піду в тролейбусі нг відзначати буду", "рідко зустрінеш такі щасливі обличчя, як в цьому тролейбусі", - коментували харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хмельничан чекають новорічні тролейбуси, Свято наближається: "чотири маршрути"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Баба Яга вкрала подарунки Діда Мороза напередодні Нового року, слідами "відьми" направили гвардію

Також «Знай.иа " писав, що Українські рятувальники випустили календар з котами і втратили ніс австралійцям: "вибухове комбо"