У Харківському тролейбусі помітили напівголого чоловіка. Харків'янина, який одягнений тільки в шорти побачили сьогодні, 3 березня, на проспекті Гагаріна.

Фотофактом поділилися в телеграм-каналі "Харків LIVE".

"У тролейбусі на Гагаріна, назву фото придумайте самі",- підписали знімок.

На знімку видно, що пасажири навколо одягнені по погоді. А напівоголений чоловік - не тільки практично без одягу, але і без взуття. З собою він мав білий поліетиленовий пакет.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Нагадаємо, у Харкові на проспекті Науки помітили чоловіка, який ходив по вулиці в напівспущених штанях. Перехожі відобразили, як харків'янин ходив у такому вигляді навпроти готелю "Національ". За попередніми даними, чоловік був п'яний.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові копи влаштували "облаву" на "голих" пасажирів метро: "Кому штраф?" Поліцейські продовжують штрафувати порушників масочного режиму

Як повідомляє портал «Знай.иа» Гаряча харків'янка влаштувала "стриптиз" в метро на радість всім чоловікам. Дівчина роздяглася до ночнушки у вагоні метро перед іншими пасажирами.

Також «Знай.иа " писав, що У харківському метро копи влаштували полювання на" голих "пасажирів:"вистрибують з-за рогу". Поліцейські стоять між станціями "університет " і" Держпром", де спокійнісінько ловлять" голих " пасажирів.