У Харкові водії тролейбусів відмовляються перевозити велику кількість пасажирів. Про це розповіли у виданні "Kharkiv Today".

Повідомляється, що 11 вересня в Харкові, близько 15:00 на зупинці "Проспект Гагаріна" утворився затор. Водії тролейбусного депо №2 відмовилися перевозити пасажирів, на яких не вистачило місць у салоні.

Читайте Знай в Google News!

Кондуктори були явно не задоволені тим, що відбувається, але все ж просили пасажирів покинути салон. Обурені харків'яни покидали тролейбуси і або чекали наступного, або пересідали на маршрутки.

Приблизно о 16:00 кількість тролейбусів стала зменшуватися, а пасажирів у салоні — збільшуватися. Директор депо Дмитро Липовой заявив, що в цій ситуації винні поліцейські, які виписують протоколи і якщо це не припинитися, то практика перевезення пасажирів в такому режимі стане нормою.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Поліція щодня виписує протоколи. На весь електротранспорт і перевізників міста. Я розумію, що є постанова Кабміну, але є люди, які хочуть їхати. У день пишуть від одного до трьох протоколів. Поліція нас тероризує... Може депо сплатити 98 протоколів на день по 17 000 гривень? Це тупикова ситуація. Ми пишемо в поліцію, просимо про компроміс, але нас не чують" - сказав Дмитро Липовий.

Він додав, що готовий йти до суду, щоб опротестувати протоколи, які поліція склала на водіїв. За словами Липового всі представники влади міста знають про те, що відбувається.

тролейбус в Харкові, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львівській маршрутці озвірілий чоловік побив жінку через маску

Як повідомляв портал "Знай.uа", маршрутник оцінив життя Киянки у 8 гривень, очевидці ахнули

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі маршрутка зробила моторошне сальто в повітрі, у водія проблеми з головою