Автомобільні дороги в Україні-справжня біда. Довгий час їх практично не ремонтували, а якщо і ремонтували, то абияк і економлячи кошти. Такий ремонт зникав через півроку. За останні 7 років влада звернула увагу на дороги і стали виділятися кошти, але це додало нових проблем.

Автовласники вирішили, що на нових трасах можна «втопити» педаль газу і летіти з шаленою швидкістю. Також почастішали аварії зі смертельними наслідками, в яких гинуть водії та їхні пасажири. Однак у Харківській області за кермом позашляховика виявився унікальний водій, який, напевно, боявся натиснути на педаль газу і їхав по дорозі з мінімальною швидкістю.

Двох смуговий рух і суцільна розділова смуга стали перешкодою для обгону такого позашляховика. Тому за ним утворилася велика черга, першим з якої був автобус з пасажирами. Один з них дуже поспішав кудись і йому набридла тягучка. Чоловік вирішив виправити ситуацію. Він вискочив з автобуса на ходу, наздогнав бігом позашляховик і вдарив кулаком в заднє скло. Від цього удару водій натиснув на педаль газу і ситуація змінилася в кращу сторону.

Відео з цим інцидентом потрапило в мережу, і користувачі почали гадати, чому водій створив таку ситуацію на дорозі і навіть побажали побачити продовження історії.

Нагадавши, Знай писав, що у Львові інспектори з паркування склали протоколи і оштрафували водіїв на 1,5 мільйона гривень. В цілому ними було складено 4 тисяч постанов протягом серпня.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Києві "герой парковки" зважився на чергово хамський вчинок. Такого ще не був ніколи.

Нещодавно Знай передавав, що в мережі "прославили" харків'янина, який перебуваючи за кермом автомобіля Toyota Land Cruiser викидав сміття прямо на дорогу, перебуваючи на проїжджій частині.