Декларацію колишнього губернатора Харківської області Олексія Кучера перевірять вдруге.

Про це повідомили в пресслужбі НАЗК, передає Depo.Харків.

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) розпочало проведення повних перевірок декларацій за новим порядком перевірки.

Зокрема, до першочергового списку осіб, чиї декларації будуть перевірені за отриманими заявами, потрапив колишній голова Харківської області, а нині голова Державної регуляторної служби України Олексій Кучер.

Також, НАЗК перевірить декларацію начальника Шевченківського відділу поліції ГУНП в Харківській області Олексія Морозикова.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Олексій Кучер, фото: Facebook
Олексій Кучер, фото: Facebook

Нагадаємо, колишній губернатор Харківської області Олексій Кучер виявився доларовим мільйонером: на його рахунку 77 одиниць криптовалюта - біткоіни.

У власності Кучера і його сім'ї є 284 валютних тисячі і 304 тисячі українських гривень. Куди більше коштують біткоіни, які Кучер вказав у декларації ще під час своєї боротьби за крісло глави ХОДА.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дружину екс-губернатора Харківщини Кучера засікли на шикарній покупці за 2 мільйони, і це не шуба. Дружина екс-голови ОДА в Харкові придбала автомобіль за два мільйони гривень.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У колишнього губернатора Харківщини Кучера відібрали мандат. У Харкові Олексія Кучера позбавили депутатства.

Також «Знай.иа " писав, що Екс-губернатор Харківщини Кучер похвалився сталевими м'язами, богатирі позаздрять:"завжди в тонусі". Кучер зайнявся фізичним здоров'ям