На честь 8 березня в дитсадках Харкова від імені секретаря міськради Ігоря Терехова привітали жінок.

Фотофактом поділився в телеграм-каналі "Х. Х".

Зі слів автора поста, Терехов почав агітувати дітей у дитячому садку. Дані вітальні листівки отримали у 307 садочку.

"Терехов почав агітувати дітей в дитячому садку. Від така ху*ня, малята.. 307 садок", - підписав фото автор.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"Геніально Ватсон"," Щур завівся в дитячих садках"," за Терехова топить одне бидло, яке топило за Гепу", "" діти поза політикою"", " так він виглядає як у**ан. Схожий на клоуна. Я думаю що він в кварталі б заробив більший успіх ніж Зеленський"," діти не розмінна монета в політиці(с) Терехів"," нібито добрий дідусь", " а днями забанив директора гімназії... ніякої політики, це бізнес. Пережиток совка", " власне, він ще перед Новим роком почав. Там же був коробок з вітальними цукерками від Терехова і вже мертвого Кернеса", "і що в цьому поганого, якщо людина вітає зі святом", " людина привітала зі святом! які агітації, про що ви", "більше для батьків, ніж для дітей", " дуже приємний жест уваги. Тому не варто все посилювати, навпаки приємно отримати маленьке привітання", - писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Комунальників Терехова застукали за ганебним заняттям біля калюж: при Кернесі такого не було. Харківські комунальники стали висушувати калюжі перед приїздом Терехова.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Терехов роздав Харківським школярам "подарунки" від покійного Кернеса. Харків'яни виявили нестикування в словах секретаря міськради і його діях.

Також «Знай.иа " писав, що Ірина Білик " перейшла "на бік Терехова в Харкові:"вірний Кернесу". У Харкові відбувся концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню, на якому виступила Ірина Білик.