На честь головного свята весни - 8 березня в парку Горького підготували особливий подарунок для жінок.
Про це повідомили в пресслужбі парку Горького.
Всім відомо, що найкращий подарунок на будь-яке свято - це позитивні емоції. Саме тому в Харківському Центральному парку культури і відпочинку ім. М. Горького, вирішили по-особливому привітати всіх відвідувачок з Міжнародним жіночим днем. Так, 7 і 8 березня вхід в Дінопарк для представниць прекрасної статі буде безкоштовним.

Парк Горького в Харкові, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Парк Горького в Харкові, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube

" У нашому парку ви отримаєте прекрасні емоції і море позитиву. У нас в парку 40 динозаврів, які ворушаться, гарчать і будуть цікаві для Вас і Ваших дітей. Чекаємо Вас з 10-00 до 20-00", - зазначили в пресслужбі парку Горького.

Крім того, вхід в Дінопарк безкоштовний для малюків віком до 3-х років. Вартість квитка для дітей від 3-х до 12 – ти років - 100 грн., для дорослих - 150 грн.

Нагадаємо, раніше Харків'яни влаштували нічліг посеред жвавої вулиці: "коли з'їхав від батьків"

Як повідомляє портал Знай харків'янин в одних шортах сполошив тролейбус: "роздягайтеся, весна!"

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Також Знай писав, що У Харкові бездомні влаштували "притон" біля метро, працівникам підземки плювати: "не наша територія"