Харківські комунальники стали висушувати калюжі перед приїздом Терехова.

Відповідним відеороликом поділилися очевидці в телеграм-каналі "Х. Х".

Очевидці зняли те, як комунальники осушують двори від калюж, після чого вся зібрана вода виливається на прибудинкові території, природно, затоплюючи тепер вже їх.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

"Новий рівень довб**бізму від комунальних міньйонів: до приїзду Терехова ... відсмоктують воду з калюж! Ну а сама вода зливається на прибудинкові території",- йдеться в повідомленні.

"А травичку пофарбувати?", "Дерева поливають, напевно земля занадто суха"," міньйон, пам'ятай, сьогодні ти відс*октуєш калюжу, а завтра ти відс*октуєш у Терехова і відли*уєш у Цибульник", " Земля ще мерзла, тому вода погано всмоктується...", "У нас з виборів весь двір розкопаний 5 місяців вже як асфальт зняли. Три будинки, г*внища по коліно, дороги немає, тротуару немає. Завтра приїжджає Терехов, подивимося, що вони зробити спробують або як він виправдовуватися буде", " Чому ви всі злі такі? Людей же звільнять, якщо вони не відсмокчуть у калюжі, зрозумійте!", "Казкові **лани) як смоктали, так і смокчуть)", " я взагалі не розумію хто такий Терехов чи ні пан , вони там я так розумію зовсім й*бу далися всі!", "А перед цим 10 років г*внопідрядники Гепуція закочували ливневки в асфальт", - писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харківський Комунальник "відкрив" робочу зміну потужним хропінням: "Солдат спить..." Водія комунальної бригади водоканалу "засікли" за денним сном.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Терехов ткнув носа в боргову яму харків'ян, божевільні платіжки:"було порушення". У січні жителі Харкова були змушені заплатити помітно більше, ніж за грудень.

Також «Знай.иа " писав, що Харків'ян розсмішили "трудяги" комунальники, п'ятеро дивляться, двоє копають: "і кожному заплати..." Харків'яни стали свідками того, як комунальні служби "активно" роблять свою роботу.