У Харкові комунальники пустили "річки" вулицями міста.

Відповідним відеороликом поділилися очевидці в телеграм-каналі "Х. Х".

Повідомляється, що нова "річка" з'явилася по вулиці Конторській, саме там працівники водоканалу вирішили спустити зайву воду вздовж дороги. За словами автора ролика, даними діями були підтоплені кілька підвалів.

"Е**нати з водоканалу вирішили, що однієї Лопані замало і ху*нули ще одну річку по Конторській, підтопивши кілька підвалів по вулиці",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Старий район", "Кайфую, кент з водоканалу, всією бригадою бухають в раб час в ямі"," а шо ще робити на таку зп як там???Ще й ризик...труба якщо рвоне поруч то все", " в сенсі, підтопивши кілька підвалів? Тобто коли йде дощ - там нічого не підтоплюється, а коли невеликий струмок від насоса потік - то все, пи**ець? І якщо навіть так - що їм робити з цією водою? В кишенях носити? Пи**ець, ось це новина, звичайно", "А куди откачанную воду зливати? Або автор пропонує пити її?) Якщо так обурений - то бери відро і носи додому ,в унітаз зливай", "Автору нудно стало, просто до**атися захотілося до чогось...", "Там води немає і лагодять, хай вже полагодять, бідні люди без води", "підвали дощі обходять стороною", - писали харків'яни в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харківський Комунальник "відкрив" робочу зміну потужним хропінням: "Солдат спить..." Водія комунальної бригади водоканалу "засікли" за денним сном.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Терехов ткнув носа в боргову яму харків'ян, божевільні платіжки:"було порушення". У січні жителі Харкова були змушені заплатити помітно більше, ніж за грудень.

Також «Знай.иа " писав, що Харків'ян розсмішили "трудяги" комунальники, п'ятеро дивляться, двоє копають: "і кожному заплати..." Харків'яни стали свідками того, як комунальні служби "активно" роблять свою роботу.