Терехов відклав "у довгий ящик" створення в Харкові "Алеї загиблих захисників", яку затвердив покійний Кернес.
Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив Даніель Акуленко, керівник "Ветеранське Братство Харків".
За його словами, Терехов останнім часом почав робити заяви, які спрямовані на дискредитацію патріотичних організацій у Харкові.
Як розповів Акуленко, він будучи радником Кернеса разом з представниками громадськості пропонував меру створити в Харкові "Алею загиблих захисників". Проект був затверджений, а минулого року навіть виділили фінанси.. Але реалізація не почалася через відсутність Геннадія Адольфовича.

фото: Daniel Akulenko
фото: Daniel Akulenko

"Про мій досвід співпраці з паном НЕ мером Игорем Тереховим.
Останніми днями Ігор Терехов почав робити заяви направлені на дискредитацію патріотичних організацій в місті та окреслив свою головну тезу: «Харків без політики».
Розповім вам цікаву історію. Ще рік тому, я, як радник вже покійного мера Харкова, та активні представники громадськості, запропонували Кернесу створити у Харкові "Алею загиблих захисників" у реконструйованому сквері за міською радою.
Кернес затвердив проєкт. В 2020 році на це були виділені кошти, але реалізація не почалася через фізичну відсутність самого мера
",- пише Акуленко.
Терехову було нагадано про проект, на що була отримана відповідь, що він "кістьми ляже", але... не цього року, бо вибори на носі.
"Коли я нагадав про проєкт Терехову, він прямим текстом сказав, що кістми ляже, але цей сквер робити в цьому році не буде, бо вибори.
Отже, питання. А це політика? Чи ще не політика? Чи ця гра "політика/не політика" почалася лише в 2021 році? Чи як назвати ситуацію, коли чиновник не хоче реалізовувати вже затверджений проєкт через політичні вподобання його електорату?
Можливо все ж таки не потрібно маніпулювати харків‘янами, а потрібно реалізувати проєкти націлені на розвиток міста?
Хочу закінчити пост вашими ж словами: «Мы за тех, кто любит город, за тех, кто любит свою страну». Виборці оцінять любите Ви місто та країну, чи любите політичні ігри
",- написав у своєму пості Даніель Акуленко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Терехов наплював на благання харків'ян щодо смердючого "коксохіму": "труїтися далі?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Добкін злив правду про "орієнтацію" Терехова перед виборами

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також «Знай.иа " писав, що Розлючені харків'яни прийшли до Терехова через космічні тарифи: "маріонетка криміналу"