Вбиральню на Сумському ринку в Харкові зробили платною, що викликало хвилю обурення серед городян.

Про це повідомили в групі "Харків 1654" в соціальній мережі Instagram.

Повідомляється, що відтепер за похід в туалет на ринку доведеться заплатити 5 гривень. Єдиною інновацією стало те, що розрахуватися можна за допомогою терміналу, що зручно якщо з собою немає дрібних грошей.

"Ну, блд, всьо! Лафа закінчилася
На Сумському ринку зробили платний туалет, вхід 5 грн. Поставили будку і посадили туди жінку, не вистачає для повної картини рулону Обухівського туалетного паперу. Повернення в початок 90х..
Але зате стоїть термінал",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Добре, парк Горького поруч", " При Гені такого не було ...", "Пипець, до чого опустилися. Безкоштовний туалет - це в першу чергу сервіс, а не бізнес", "це соромно хлопці", "залишилося тільки в супермаркетах зробити платні туалети....", "Дичина", "турнікета не вистачає", "Добкіни придумали", "будуть писати за торговим центром", "так, 🙌 новий господар почав заробляти", "я думав це охорона, щоб туалетку не тирили", "якщо вже і робити платні туалети, то вони повинні бути як в парку Горького, з акваріумом, прохід такий як в метро, картою оплатив і пішов", - обурювалися в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'яни влаштували нічліг посеред жвавої вулиці: "коли з'їхав від батьків"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків'янин в одних шортах сполошив тролейбус: "роздягайтеся, весна!"

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові бездомні влаштували "притон" біля метро, працівникам підземки плювати: "не наша територія"