Після своєї смерті Геннадій Кернес залишив Харкову парки під заставу муніципального майна, туалет за 200 000 доларів і кредити на мільйони.

Про це стало відомо в сюжеті ТСН.

Якщо попросити городян показати Харків, то вас відведуть в парк Горького. Цей парк всі називають "особистим досягненням Кернеса". Хоча все тут куплено в кредит.

За словами співзасновника ХАЦ Євгена Лисичкіна, то в цей кредит закладено майно міськради і метрополітену.

Лисичкін роками вивчав схеми, які використовували, коли відновлювали парк Горького:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Закуповується рулонний газон і втричі дорожче, ніж ми закупили б за ринковими цінами".

Одним з найскандальніших місць парку Горького - це туалет за 200 тисяч доларів. І все це грошей місту не приносить.

парк в Харкові, скріншот з відео
парк в Харкові, скріншот з відео

Незалежні від Кернеса ЗМІ завжди говорили про його корупцію. Тоді чому харків'яни знаючи про це, все одно обрали його втретє?

Розслідувачка Марина Ніколаєва схемам Кернеса присвятила багато годин новинних репортажів, але електорат все одно вибирав саме цього міцного господарника:

"Бачили, що він справжній господар. Міцний на слово".

Бренд Харкова: саме так про Кернеса говорить його соратник і нині секретар міськради Ігор Терехов. За боргові зобов'язання Терехов не переживає і обіцяє добудувати ще й безкоштовний зоопарк.

Терехов дуже хоче, щоб у Харкові Геннадія Кернеса не забували, і збирається запропонувати депутатам увічнити його ім'я, назвавши один з проспектів його ім'ям.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вибори в Харкові після смерті Кернеса: коли місто отримає нового мера

Як повідомляє портал «Знай.иа» З Кернесом прощаються в Оперному театрі Харкова: тисячі людей, море квітів і сліз-онлайн-трансляція

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові відспівали Кернеса: заплакана сім'я, шикарна труна і армія священиків