Колишній мер Харкова Михайло Добкін вважає, що нові вибори мера міста затягувати не можна.

Основна причина - фізична відсутність міського голови Харкова в день виборів 25 жовтня, передає KHARKIV Today.

За словами Добкіна, в Харкові склалася унікальна ситуація, тому що вибори проходили без Кернеса, адже його відвезли рівно три місяці тому - 17 вересня, а в ніч на 17 грудня він помер.

"Через те, що вибори проходили без людини, під брендом якої пройшли багато хто і в обласну, і в міську раду, через те, що його визнали мером без його участі, за підписом електронного, через те, що він не був повноцінним учасником цієї виборчої кампанії, вибори в Харкові затягувати ніхто не зможе", - заявив Добкін в ефірі "Народ проти з Наташею Влащенко".

Добкін, скріншот з відео
Добкін, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Ексмер Харкова впевнений, що люди не дозволять затягувати з виборами градоначальника. Інакше з'явиться дуже багато запитань до тих, хто на сьогодні зайняв свої "місця" в ієрархії міста та області.

"Цього люди не дозволять, інакше дуже багато питань з'явиться до тих, хто сьогодні зайняв різні місця в ієрархії, в області, в місті і намагається будь-яким чином відтягувати", сказав колишній мер Харкова.

Добкін пообіцяв домагатися перевиборів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дмитро Добкін: біографія, досьє, компромат і підозри в наркотичній залежності

Як повідомляє портал «Знай.иа» Сумний Добкін розповів про наболіле, і це не смерть Кернеса: "настрій не дуже"

Також «Знай.иа " писав, що Добкін заговорив про" осиротілий "Харків і зворушив українців:" ти прости мене, Гена"