У ніч на 3 березня, на ринку "Барабашово" стався черговий підпал.

Відповідним відеороликом поділилися в телеграм-каналі "Віха".

Повідомляється, що близько 03:30 стався підпал споруджуваного павільйону торгового майданчика "Тканини і фурнітура". Напад невідомих відбила охорона.

"Нічні розбирання на ринку Барабашова. Сьогодні, 03.03.2021 близько 03:30 стався підпал споруджуваного павільйону торгового майданчика «Тканини і фурнітура». Напад невідомих було відбито охороною",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Інформація перевіряється.

"Чет фігня якась, навіщо вони палять тканини? Блін там вже багато спалили", " хіти 90 з'явилися до Майдану було в нормі!", "а скажуть-що це знову Гепа!", "нардеп Фельдман з прокурором Вінаковим не можуть заспокоїтися, що люди перейшли в місто і перестали їм платити? Підпалили не тільки споруджуваний павільйон, підпалили приміщення з охороною", - писали в комметаріях харків'яни.

Нагадаємо, в ніч на 28 листопада на харківському ринку "Барабашово" сталася пожежа, в результаті якої були знищені 21 павільйон.

Інформацмя про пожежу надійшла на лінію " 101 " о 02:39. Горіла частина ринку з боку вулиці Проспектної.

Щоб впорається з вогнем, рятувальникам знадобилося 10 годин.

Правоохоронні органи кваліфікували загоряння на ринку "Барабашово" як підпал.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові на Барабашово підірвали трактор Кернеса, бій за ринок триває

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харківському Барабашово-25: топ фактів про легендарний ринок, де ви купуєте куртки і кофтинки

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові "Барабашово" змінює графік роботи-прощай, карантин