У Харкові чиновниця вибила телефон з рук активіста на зустрічі городян з секретарем міськради Ігорем Тереховим. Інцидент стався в районі Зернової.

Про це повідомив екоактивіст Артем Приходько, передає телеграм-канал "Х.Х".

На зустрічі з Тереховим активіст вирішив підняти проблему діяльності Харківського "коксохіму". У відповідь рудоволоса жінка, що стояла неподалік, сказала ,що "зараз задають питання люди похилого віку", а після вибила мобільний телефон з рук чоловіка.

"Жінка контролювала питання для Терехова. На незручні питання вона накидалася",- написав Артем Приходько.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За інформацією Newsroom, агресором виявилася заступник голови Слобідського району Світлана Лещенко. Всю зустріч чиновниця перебувала поруч з Тереховим. У підсумку харків'янам все ж вдалося поставити питання про те, "як довго" коксохім " буде отруювати повітря". У відповідь секретар міськради заявив, що міська влада намагатиметься вирішити проблему в судовому порядку і навіть готова найняти профільних юристів.

"Ну ось і здалося справжнє обличчя му*или сивого" ," при Кернесі такого не було, Іш холопи розперезалися, питання задають", " 500 грн за незручне питання?)) ", "Сподобалося коли він сказав, що ми більше не будемо витрачати грошей на таку нісенітницю (його коментарі про зоряне небо на Сумській), ахаххахахаххаах", " а що ви хотіли, ОЗУ колясочника не дозволить вам задавати недоречні питання!", "Горобчик а не топчик", " не звикли наші депутати до 21 століття... Зараз швидко все в інтернеті їх косяки з'являються)", - писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'яни вимагають зробити дітям знижку в транспорті

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків'яни отримують "листи щастя" прямо в метро: одягнися!

Також «Знай.иа " писав, що Харківських пенсіонерів залишили без пільг, платите як усі