Відомий харківський політичний діяч Михайло Добкін останнім часом досить часто ділиться новими фотографіями на своїх сторінках в соціальних мережах.

Днями Добкін заявив, що створив новий акаунт у Twitter. Про це він повідомив на своїй сторінці в Інстаграм, де виставив скріншот нового профілю. Але найуважніші помітили помилку в тексті, яка красується на задньому плані фото нардепа.

Про це повідомили в телеграм-каналі "Х.Х".

Як виявилося, рекламники Добкіна, змішали українську з російською і вийшла "цікава" фраза: "Ми повинні...". Той самий випадок, коли хочеш керувати містом, а перевірити орфографію в своїй же реклами не в змозі.

"Міша (вірніше його Міньйони) ні*уя не може зробити нормально. Ось і в оформленні нового Твіттера текст трохи по-дебільному написаний",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Коли випадково переключилася Клавіатура з російської на українську", "бідний Міша", " може це він так натякає на двомовність в країні?", "І авка у нього залік, не те що всякі котики)"," Допа без Гепи - просто Ж*па"," нормальний клоун, йому потрібно в партію слуга народу примкнути"," а логін який оригінальний то"," Мішаня нам потрібен для підняття антистресу", " Міша - все ху*ня. Давай заново", "напевно Азіров допомагав", " Геші немає і текст нікому написати)", - писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Добкін переніс до Харкова Дарницький міст, таке не міг навіть Кернес: "Все х * * ня, давай по-новій!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Спітнілий Добкін потролив Зеленського в День народження: "50 в паспорті, 43 в душі"

Також «Знай.иа " писав, що Добкін зізнався в "любові" до того, хто програв Трампу: "залишу для онуків"