Харківська міськрада заплатить майже два мільйони гривень інформаційним порталам за просування матеріалів свого сайту.

Про це передає Depo.Харків, посилаючись на портал публічних закупівель "Прозорро".

У грудні 2020 року мерія провела чотири тендери на висвітлення діяльності. У всіх тендерах взяли участь одні й ті ж учасники ТОВ "Масаві "(сайт" Коментарі"), ТОВ Коротаєва Марія Сергіївна (сайт "Харків Таймс"), Медіагрупа "Об'єктив", ТОВ "Ефективний розум"(сайт" ГородХ") та інформаційне агентство "Статус кво".

За всі тендери найменшу ціну запропонував сайт "Коментарі", однак після проведення торгів пропозицію цього учасника, який виграв всі чотири позиції, було відхилено.

Таким чином, тендер на просування інформаційних матеріалів про хід зустрічей, семінарів, конференцій, інших публічних заходів Харківської мерії виграв сайт "ГородХ". Вартість послуг обійшлася в 479 тисяч гривень. Угоду вже уклали.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

вулиця Харкова, скріншот з відео
вулиця Харкова, скріншот з відео

Тендер на розміщення та просування новинних матеріалів Про житлово-комунальну проблематику міста та коментарі рішень міськради виграла МГ "Об'єктив". Вартість послуг - 476,8 тис. грн. Угода підписана.

Тендер на розміщення новин про проекти діджиталізації та здійснення важливих інфраструктурних проектів у Харкові виграв сайт "Статус кво". Вартість його послуг - 475 тисяч гривень. Угоду вже уклали.

Тендер на просування матеріалів про діяльність комунальних підприємств, установ освіти, охорони здоров'я, культурні установи і т.д. також виграло інформаційне агентство "Статус кво". Вартість послуг - 479 тис. грн. Повідомлення про намір укласти угоду зі "Статус кво" оприлюднено, проте сама угода поки не підписана.

На кожному сайті протягом року має вийти по 125 інформаційних матеріалів. Ціна однієї стартує від 3800 грн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Терехов продовжив справу Кернеса з харківськими наркоманами

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харківським лікарям і педагогам заплатять за ковід: у Терехова пояснили нюанси

Також «Знай.иа " писав, що При гені такого не було: директор Сумського ринку залишає посаду після смерті Кернеса