У Харкові виплатять матеріальну допомогу лікарям, вчителям і співробітникам інших бюджетних організацій, які захворіли на коронавірус.

Про це розповіли представники міськради з посиланням на Ігоря Терехова - секретаря Харківської міськради. Терехов пояснив, що програма виплати матдопомоги набагато вигідніша для бюджету, ніж страхування.

"Ми порахували і зрозуміли, що надання матеріальної допомоги для міського бюджету вигідніше. Людина пише заяву, надає медичну довідку і отримує допомогу. Зараз на стадії оформлення знаходяться 40 заяв від вчителів, також надходять заяви від медпрацівників. Всі вони отримають допомогу", - розповів Терехов.

Розмір цієї виплати залежатиме від складності протікання хвороби, і відповідно, матеріальна допомога становитиме від 5 до 10 тисяч гривень.

Нагадаємо, український ангел у білому халаті безкоштовно оперує тих, хто не в змозі платити: "не все вимірюється грошима"

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Україні covid-19 влаштував тривожні свята, медики збираються з силами-МОЗ оновило статистику на 3 січня

Також, "Знай.uа" писав, Львівський медик розповів про ускладнення після лікування коронавірусу антибіотиками: кишечник може не витримати