Стало відомо про те, на що йдуть гроші з бюджету Харкова. Місцева міська рада витратила понад півтори тисячі доларів на глушилки.

Таким чином, повідомляється, що пост про це з'явився на сторінці Ігоря Черняка в соціальній мережі Facebook, і він став ажіотажним, розлетівся по всій мережі.

Харківська міська рада витратила на глушилки 46 тисяч гривень, назвавши це все красивим словосполученням»Система віброакустичного захисту".

Пост Ігоря Черняка, фото: скріншот
Пост Ігоря Черняка, фото: скріншот

Потрібні вони для того, щоб тепер точно не було можливості записати приховано розмову з якимось чиновником. Убезпечити себе вирішили природно за рахунок державного бюджету, за рахунок самих харків'ян.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Тепер залишилося дізнатися, кому в кабінет підуть ці нові примочки, хто боїться злитих розмов, які випадково можуть розлетітися по всій Україні.

Поки місцеві жителі сиділи мерзли в своїх квартирах через відсутність опалення, місцеві чиновники займалися закупівлею глушилок.

Харківська міськрада, скріншот
Харківська міськрада, скріншот

"І так. При Кернесі такого не було. Тоді "глушилки" купували хоча б за свій рахунок, а не бюджетний» - підсумував автор публікації Ігор Черняк, і прикріпив скріншот самої декларації.

Нагадаємо, мер Тернополя Надал вручив квіти 95-річній красуні: не зломили голод і холодні бараки

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кличко закупить для Києва мільйон доз вакцини від ковіда: "я використовував всі зв'язки"

Також, "Знай.uа" писав, Марцінків пересадить франківських чиновників на велосипеди: "хто хоче-заплачу"