Стало відомо про те, що екс-мер міста Слов'янськ, Неля Штепа опинилося під арештом. Туди її відправив суд.

Таким чином, повідомляється, що районний суд міста Харків частково задовольнив прохання прокуратури, і тим самим вибрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту екс-мера міста Слов'янськ, Нелі Штепи.

Проти неї проходив черговий суд, який пов'язаний зі звинуваченням у сепаратизмі.

Неля Штепа
Неля Штепа

Аж до 19 березня, ще два місяці, вона буде перебувати під нічним домашнім арештом. Тобто, вона може виходити з дому в будь-який час, крім як з 22:00 до 5:00.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

28 січня в суді відбудеться ще одне слухання, яке пов'язане зі справою Нелі Штепи.

Нагадаємо, що Неля Штепа була заарештована ще 13 липня 2014 року, їй було інкриміновано посягання на територіальну цілісність України, які призвели до смерті величезної кількості людей. Також її звинувачують у створенні терористичної групи, які закликали Володимира Путіна ввести війська в країну.

Протягом практично семи років йдуть постійні суди. Справу розглядали вже в п'яти судах, але, жоден так і не зміг досі винести вирок.

Нагадаємо, що Неля Штепа захворіла коронавірусом ще на початку грудня. Перед цим засідання у справі Штепи не відбувалися з різних причин.

Нагадаємо, раніше Скандальна Неля Штепа, обвинувачена в сепаратизмі, мітить у крісло мера Слов'янська

Як повідомляє портал "Знай.ua" Неля Штепа мер, а Валентин Рибачук заступник - це катастрофа для Слов'янська. Змова двох корупціонерів зрадили місто-ЗМІ

Також "Знай.uа" писав, що "Злодійка на довірі " Неля Штепа, Рибачук, Лях і Недава-споріднені душі, щоб продовжити грабувати Слов'янськ-ЗМІ