У Харківській області розшукали зниклу дівчину в 26 кілометрах від свого будинку.

Детальніше про це розповідає видання "Місто Х".

Повідомляється, що 16-річна мешканка смт. Слатіно пропала ще 24 січня. За словами рідних, вона вийшла з дому близько 15:00 і планувала поїхати в смт. Козача Лопань. До 23: 00 вона повинна була вже бути вдома, проте перестала виходити на зв'язок.

Волонтери пошукової групи" Мілена " змогли розшукати зниклу дівчину – її знайшли в 26 кілометрах від будинку в смт. Козача Лопань. Вона була у свого знайомого хлопця.

"Дівчинка сама вийшла на зв'язок з сестрою в Instagram. Виявилася, що вона запізнилася на електричку, тому довелося ночувати у одного. Телефон розрядився і повідомити про подію дівчина не змогла", - розповіла Вікторія, волонтер пошукової групи "Мілена".

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що у четвер, 28 січня, в Харкові чоловік зґвалтував водійку таксі. Пасажир почав чіплятися до потерпілої і, отримавши відмову, застосував силу і зґвалтував водійницю.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Харкові школярі займалися жебрацтвом замість навчання. Блукаючи районами залізничних вокзалів діти обманювали громадян, де просили поїсти і гроші.

Також Знай.иа писав, що у Харкові в метро рука дитини застрягла в ескалаторі.Дитина з мамою спускалися на ескалаторі і він впустив рукавичку. Коли хлопчик потягнувся за нею, то його пальці застрягли між стінкою ескалатора і льотної сходинок.