У поїзді Рахів-Харків пасажир забув у вагоні валізу з 19 тисячами доларів.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив керівник з комунікацій та клієнтського маркетингу пасажирського напрямку Укрзалізниці Олександр Шевченко.

Знайдену валізу повернули власнику

"І щоб вже точно закрити питання турботи про наших пасажирів: буквально вчора провідник поїзда Рахів-Харків знайшов і повернув пасажиру забуту у вагоні валізу з 19 тисячами доларів, а це могла б бути рекордна виручка за продаж чаю"– написав Шевченко в повідомленні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, в 2021 році "Укрзалізниця" планує збільшити тариф на перевезення пасажирів по Україні. Ціна почне зростати з весни. Доходи від пасажирських перевезень досягнуть 7,762 млрд грн. І це на 43,6% вище плану 2020 року і майже вдвічі більше, ніж очікуваний результат поточного року.

Компанія має намір отримати в 2021 році отримати 3,53 млрд грн чистого прибутку в порівнянні з плановим показником в 0,07 млн грн в 2020 році при скороченні виручки на 3,2% — до 86,504 млрд грн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Постраждала від нападу в поїзді журналістка розповіла, скільки їй пропонували за мовчання: "Все, що у них було"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Укрзалізниця згортає дорогу в Ужгороді, люди благають зупинитися: "ми збираємо підписи"

Також «Знай.иа " писав, що 88% українців впевнені, що без реформи і боротьби з корупцією Укрзалізницю і пасажирські перевезення чекає колапс-опитування