У Харкові виявили ще 2 будинки престарілих, які працюють з порушеннями.

Детальніше про це розповідає видання "Укрінформ", посилаючись на коментар керівника Адміністрації Холодногірського району Інни Уварової.

За словами Інни Уварової, всього на території її району було виявлено 8 об'єктів, в яких масово розташовані люди. Вона зазначила, що за попередньою інформацією це саме пансіонати, де утримують літніх людей.

Всі ці об'єкти були перевірені-5 з них перевірили ще ввечері 21 січня, а 3 – вранці 22 січня. На двох перевірених об'єктах підтвердили порушення, а саме: перевищення норми перебування людей на конкретній площі. На даний момент місцева поліція продовжує проводити слідчо-оперативні дії щодо встановлення законності роботи установ.

"Інформацію про діяльність цих об'єктів дізналися з інтернету", - заявила Інна.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Глава Холодногірського району також зазначила, що більшу частину району займає приватний сектор, тому квартальним комітетам було доручено знайти будь-яку інформацію про подібні установи, а також про їх діяльність для перевірки.

Нагадаємо, що у Харкові спалахнула пожежа в будинку для літніх людей. Відомо, що в результаті трагедії загинули щонайменше 15 осіб.

Як повідомляв портал Знай.иа, рік тому в згорілому будинку пристарілих знаходився наркоцентр.

Також Знай.иа писав, що у Харкові замінували будівлю МРЕВ, яка знаходиться по вулиці Київська.