Стало відомо про те, що була встановлена особа власника нелегального будинку престарілих у Харкові. Довгі роки дурив людей.

Таким чином, повідомляється, що власнику нелегального будинку для престарілих «золотий час» в Харкові належить ще три об'єкти нерухомості, і в них також велася вся робота нелегально.

Про це розповів юрист Олексій Романов на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Звуть власника Акопян Славік Цокалович, 29.09.1953 року народження. Йому належить три будинки, де цілком можуть бути нелегальні бізнеси.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Пожежа в Харкові, фото: УНІАН
Пожежа в Харкові, фото: УНІАН

Їх адреси в Харкові:

  • провулок Метробудівський, 25;
  • - провулок Добродецького, 2;
  • - вулиця Переяславська, 13.

Нагадаємо, що пожежа сталася в четвер, 21 січня. У будинку престарілих перебувало понад 30 осіб, і 15 з них на жаль загинули. Ще 9 постраждали.

У той же день всі сайти і сторінки в соціальних мережах були видалені.

У Харкові оголошено жалобу, а Володимир Зеленський оголосив про всеукраїнську жалобу в суботу, 23 січня.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський прибув до Харкова, на місце, де за добу до цього загорівся будинок престарілих. Разом з ним ряд чиновників, серед яких є і Ігор Терехов.

Як повідомляв портал Знай що у Харкові оголосили день жалоби в п'ятницю, 22 січня. Він за загиблими літніми людьми в результаті пожежі в будинку престарілих.

Також Знай писав про те, що в Харкові спалахнула пожежа в будинку пристарілих. Відомо, що в результаті трагедії загинули щонайменше 15 осіб.