Резонансна НП розбурхала нічний Харків - у ніч на 12 лютого рятувальникам надійшло повідомлення про те, що по вулиці Багалія палає чотириповерховий будинок.

Подробиці повідомляють у прес-службі ДУ ДСНС в Харківській області.

Коли рятувальники прибули на місце, то побачили, що у квартирі на третьому поверсі горять вхідні дерев'яні двері, коридор і перекриття між 3 та 4 поверхами. В результаті пожежі утворилася дуже сильне задимлення, життя мешканців будинку повисли на волосині.

Пожежа у Харкові

"Під час проведення розвідки квартири бійці виявили в одній з кімнат чоловіка і жінку. Вони лежали на підлозі. Чоловік не подавав ознак життя, а от жінку ще можна було врятувати. Її негайно передали медикам і відправили в лікарню", - розповідають надзвичайники.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Крім того, у ході подальшого проведення розвідки бійці ДСНС врятували ще одну 44-річну жінку, яка застрягла на 4-му поверсі охопленої вогнем будівлі.

У ході рятувальної операції були евакуйовані семеро людей.

За попередніми даними, пожежа почалася через підпал двері.

"Можливо, мав місце сімейний конфлікт, в ході якого загорілася дерев'яна двері, а вже після цього вогонь перекинувся на перекриття поверхів", - припускають рятувальники.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Харкові по вулиці Целіноградська 44 сталася пожежа в п'ятиповерховому гуртожитку коледжу державного університету телекомунікацій.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що трагедія з пожежею повторилася в одеському коледжі.

Також портал "Знай.uа" писав, що в жахливій пожежі в коледжі Одеси загинула викладачка, є зниклі без вести.