У Харкові винесли вирок жінці, яка побила вчительку фізкультури в ході сварки.

Про подробиці події розповідає видання "Об'єктив", посилаючись на рішення Дзержинського районного суду міста Харкова.

Повідомляється, що інцидент стався ще 7 листопада 2018 року. Мати однієї з учениць школи №146 прийшла до навчального закладу, щоб обговорити з викладачкою ситуацію з дитиною. У них зав'язалася словесна перепалка, яка в слідстві закінчилася бійкою – жінка вирішила кулаками довести свою правоту.

В результаті рукоприкладства вчителька отримала струс мозку.

Сама Мати Школярки на суді заявила, що дочка неодноразово скаржилася їй на некомпетентне ставлення вчительки до неї.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

За фактом справи Дзержинський райсуд визнав жінку винною згідно частини 2 статті 125 КК України. Їй призначили покарання у вигляді 200 годин громадських робіт.

Нагадаємо, що у Харкові спалахнула пожежа в будинку для літніх людей. Відомо, що в результаті трагедії загинули щонайменше 15 осіб.

Як повідомляв портал Знай.иа, рік тому в згорілому будинку пристарілих знаходився наркоцентр. Близько 15 років місцева мешканка намагалася з цим боротися, але результатів не було. Реакція в різних відомствах була відсутня.

Також Знай.иа писав, що у Харкові замінували будівлю МРЕВ, яка знаходиться по вулиці Київська. Також, згідно з інформацією каналу, ще кілька адміністративних будівель отримали повідомлення про мінування.