У Харкові жорстоко побили 53-річного головреда видання "Власна справа" Володимира Цимбалюка.

Про напад розповів активіст Віталій Тропачов у Фейсбуці.

Повідомляється, що інцидент стався 24 листопада близько 8-ї вечора. За адресою виїжджала слідчо-оперативна група та керівництво відділу. Як розповіла дружина потерпілого, коли вони поверталися додому на них напали невідомі і завдали ударів цеглою по голові Цимбалюка. Після скоєння злочину зловмисники зникли в бік житлових будинків.

Активісти вважають, що напад на журналіста насправді був замахом на умисне вбивство. Адже Цимбалюк на початку цього місяця звертався до президента, генпрокурора і главі МВС з питання установки реклами Харківського екопарку в безпосередній близькості від монумента в пам'ять про Жертв Голодомору.

У коментарях до публікації уточнили, що "потерпілого врятував головний убір, який виконав роль шолома, пом'якшив удар, кістки не пробиті, лише кілька розтинів, але їх медики зашили".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Речові докази вилучені. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років",- повідомили в поліції.

Поліція намагається встановити нападників, а також свідків і очевидців події.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українського заробітчанина побили до смерті співробітники аеропорту і видали за нещасний випадок

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Гастролери" з Донецька жорстоко побили ветерана АТО в Києві, очевидці ахнули: "немає живого місця"

Також «Знай.иа " писав, що У Хмельницькому жорстоко побили журналіста: наважився відкрити рот на мера Симчишина