В Золочівському районі Харківської області затримано трьох осіб, причетних до нападу на журналістів телеканалу “112”, повідомляє медіа-група “Объектив”.

Як повідомляється, чоловіки, які нібито охороняли лісопереробне підприємство, заважали працювати знімальній групі телеканалу “112”: випустили повітря з коліс машини, розхитували її, штовхали дівчину-оператора та намагались затулити об’єктив камери.

поліція
поліція

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також невідомі побили журналіста, який намагався знімати усе на камеру мобільного телефону. В журналіста діагностовано забій внутрішніх органів.

Проти затриманих відкрите кримінальне провадження за частиною 3 статті 171 та частиною 2 статті 345-1 Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, що НАБУ провело обшук в помешканні керівника одного з лісових господарств Харківини Віктора Сиси.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленського вразила багатостраждальна траса Миколаїв-Кропивницький.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що Остапчук потроллив Зеленського у стилі Пирожкова.