Співробітники Національного антикорупційного бюро України провели обшук в будинку голови Гутянського лісгоспу Віктора Сиси, повідомляє газета “КП в Украине”.

Як повідомляється, обшук пов’язаний з підозрою Сиси у незаконній вирубці лісів. Під час обшуку представникам НАБУ довелось зіткнутись з опором з боку, в тому числі фізичним та протидією з боку представників Державної охорони, які охороняють Сису цілодобово. Через це детективи були змушені викликати поліцію.

Geplaatst door Олексій Кучер op Woensdag 28 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Під час обшуку в Сиси працівники НАБУ виявили будівництво великого будинку та облаштування придомової території з басейном.

Нагадуємо, що вчора на Харківщині група невідомих напала на знімальну групу телеканалу “112”, яка робила сюжет щодо незаконних вирубок лісу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленського вразила багатостраждальна траса Миколаїв-Кропивницький.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що Остапчук потроллив Зеленського у стилі Пирожкова.