Державне агентство з лісових ресурсів направило перевірку до лісгоспу “Жовтневого” Харківської області, яке очолює Руслан Чагаровський, повідомляє видання “Politeka” з посиланням на соціальні мережі.

А вот и ответка не заставила себя ждать. Агентство направило ко мне проверку. Но не в связи с распоряжением президента,...

Geplaatst door Руслан Чагаровский op Dinsdag 30 juli 2019

Сам Чагаровський вважає, що приводом для цієї перевірки стала скарга Віктора Сиси, який очолює одне з тих лісових господарств, де аудит, який проводив Чагаровський, виявив факти незаконної вирубки лісу. Метою перевірки Чагаорвський називає знайти будь-що, що може стати формальним приводом для його звільнення.

Також Чагаровський повідомив про те, що боїться за життя своїх рідних та близьких, оскільки люди, які можуть втратити мільярдні прибутки, можуть бути здатні на що завгодно.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Нагадуємо, що про незаконні вирубки лісу Руслан Чагаровський звітував безпосередньо президенту Володимиру Зеленському під час його візиту до Харківської області.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленського вразила багатостраждальна траса Миколаїв-Кропивницький.

Також портал Знай.ua писав, Остапчук потроллив Зеленського у стилі Пирожкова.