Стало відомо про те, що секретар Харківської міської ради Ігор Терехов помічений в київському аеропорту «Бориспіль». Знімок вже розлетівся по мережі.

Таким чином, повідомляється, що інформація про це з'явилася в мережі ввечері вівторка, 19 січня. Telergram-канал» Ху%вий Харків " опублікував невеликий ролик, який був знятий очевидцями.

Ігор Терехов, фото: скріншот з відео
Ігор Терехов, фото: скріншот з відео

На ньому зображений задумливий Ігор Терехов, який стояв у столичному аеропорту «Бориспіль». Що він там робив-залишається загадкою.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

При цьому, було зазначено, що він стояв у масці і тримав дистанцію з людьми, щоб убезпечити себе.

Ігор Терехов і Геннадій Кернес, фото: Facebook
Ігор Терехов і Геннадій Кернес, фото: Facebook

Раніше повідомлялося про те, що секретар Харківської міської ради Ігор Терехов намагається зараз зробити все що в його силах, щоб зробити Геннадія Кернеса почесним посмертно.

Планує він зробити це в короткі терміни, і вже ближче до літа це може статися. У чому саме це проявиться-чиновник поки що не розповідає. За словами Ігоря Терехова, це є його обов'язком перед харків'янами.

Нагадаємо, раніше Хто в Харкові мітить в крісло покійного Кернеса: шанси Добкіна, Терехова і Мураєва

Як повідомляє портал "Знай.ua" Смерть Кернеса внесла корективи в будівництво онкоцентру в Харкові: віддали львів'янам за шалені гроші

Також "Знай.uа" писав, що "Права рука" Кернеса Терехов звернувся в Раду з осиротілого Харкова: "потрібні вибори"

Інших подробиць він не повідомив. Терехов не уточнив, коли Рада повинна розглянути прохання і прийняти рішення.