Стало відомо про те, з ким проводить свої вечори вдова Геннадія Кернеса Оксана Гайсинська. Вона публікує спільні фотографії на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Таким чином, повідомляється, що на сторінці Оксани Гайсинської все частіше почали з'являтися фотографії з домашнім улюбленцем. Він допомагає їй впоратися з болем від втрати.

Дружина Геннадія Кернеса з домашнім вихованцем, фото: скріншот Instagram
Дружина Геннадія Кернеса з домашнім вихованцем, фото: скріншот Instagram

1 січня жінка поділилася знову спільною фотографією з ним, і написала, що Новий рік вона зустрічала в компанії свого чотириногого друга. У публікації вона розповіла про складний 2020, і поклала надії на майбутній рік.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Близькі люди з оточення Геннадія Кернеса завжди говорили про те, що харківський мер дуже любив собак, і часто робив з ними фотографії. А на першому місці завжди у Кернеса був пес Марк, порода якого називається курцхаар. Близько року тому чоловік влаштовував йому навіть фотосесію, фотографії з якої залишилися на його сторінці.

По всій видимості, Марк нагадує Оксані про покійного чоловіка, якого вона сильно любила, і тому вона так до нього прив'язалася.

Нагадаємо, раніше Ключові моменти життя Кернеса показали всій країні: господарський талант, в'язниця і красуня-дружина

Як повідомляє портал "Знай.uа" Вдова Кернеса ГАЙСИНСЬКА обняла "улюбленого хлопчика" і заговорила про трагедію: "важко всім"

Також "Знай" писав, що Вдова Кернеса переписала бізнес на матір позашлюбної доньки мера Харкова