У Харкові "унікуми" вирішили розважитися за допомогою феєрверку. Локацією обрали - житловий будинок.

Про це повідомили очевидці в телеграм-каналі "Х. Х."

Повідомляється, що інцидент трапився на житловому масиві Баварія. Саме там, жартівники вирішили запустити салют у житловий будинок, тим самим піддавши людей небезпеці та цілісності їхнього майна.

"Все-таки ніколи у нас не переведуться дов***би. Ніколи",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Бідні маленькі діти і тварини", "синя куля творить чудеса", "ну Баварія славиться такими справами", "виродки. Ніколи не забуду квартиру, згорілу років 15 тому на Роганському житловому масиві на Новий рік через феєрверк, який вибив скло. Мати одиначка з двома дітьми була в гостях... повернулася, а квартири немає.... зате хтось повеселився...", "Че ж не переведуться..якщо відстрілювати - оч навіть швидко переведуться"," Че прикольно згорить хата"," було весело, тому всі балкони відмовилися від госпіталізації", - коментували харків'яни.

Нагадаємо, ніч з 31 Грудня на 1 січня рятувальникам у різних куточках України довелося ліквідувати пожежі, викликані необережністю громадян та порушенням правил пожежної безпеки під час використання піротехнічних засобів.

Повідомляється, що на Чернігівщині протягом новорічної доби сталося 4 пожежі, 1 з яких викликана необережністю при використанні піротехнічних засобів.

У новорічну ніч необережність у поводженні з піротехнічними засобами та недбалість дорослих призвели до травмування дітей. У Дніпрі у 10-річної дівчинки в руках вибухнула петарда, в результаті чого дитині відірвало пальці.

У Черкаській області в селі Безбородьки 10-річний хлопчик отримав травму, коли йому в голову потрапила петарда. Хлопця доставили в лікарню.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Спритні українці "під шумок" протестів у США продають цацьки з Капітолію: "Мамкіни бізнесмени"

Як повідомляє портал «Знай.иа» На харківському ринку безбожно накрутили ціни і посміхнулися розлюченим покупцям: "всі питання до Президента"

Також «Знай.иа " писав, що Озвірілий харків'янин вдарив касирку з ноги в обличчя і зловив миттєву карму: "героя" швидко знайшли