Президент України Володимир Зеленський записав окреме привітання З Новим роком для Харкова та області.

Відповідний Відеоролик опублікувала прес-служба Харківської обласної державної адміністрації.

Крім основного привітання З Новим Роком від президента України, Володимир Зеленський вирішив порадувати окремі регіони країни, записавши індивідуальні відеозвернення. Такий "подарунок" також дістався і Харківській області.

Гарант Конституції побажав харків'янам і всім жителям Слобожанщини бути в злагоді, достатку і, звичайно ж, мир в кожній хаті. Президент не зміг не згадати гордість Харківської області – Танк Т-34.

"Бажаю всім успішно подолати шлях до мрії, не помічаючи ніяких перешкод, як ніби легендарний Т-34 — такої вам потужності і міцності", - сказав Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто відзначити, що цього року президент створив новий формат новорічного привітання – на відео він спілкувався з маленькими українцями про великі проблеми країни. Він розповів про боротьбу з пандемією коронавірусу, кредити для бізнесу, Будівництво доріг, "знесення" пам'ятника корупції в Запоріжжі, повернення полонених та інше.

Нагадаємо, що "Правий Сектор" привітав харків'ян З Днем народження Бандери: банер, прапори і димова шашка.

Як повідомляв портал Знай.иа, незважаючи на важкий 2020 рік для Харкова, в місті відбулися і позитивні зміни.

Також Знай.иа писав, що колишній мер Харкова Михайло Добкін привітав харків'ян З Новим роком і розповів про свої плани на рік.