У середу, 6 листопада, у центрі Харкова на площі Свободи активісти зібралися на пікет і вимагають зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським, який прибув сьогодні до міста з робочим візитом.

Про це повідомляє NewsRoom з місця події.

На акцію зібралися переважно представники громадських організацій "Національний корпус", "Традиція і порядок", а також волонтери та небайдужі громадяни. Активісти вийшли з плакатами "Чому за окуповані території маємо відповідати ми, а не окупант", "Ні капітуляції чи ти чуєш тільки про погоду?", "Моніка Кабаєва, 42 роки. Без комплексів і табу", "Ти не лох, але я мерзну", "Сьогодні Золоті, завтра Харків і вся Україна", "За зраду доведеться відповісти". На площі Свободи зібралися близько сотні людей.

Харків'яни очікують на зустріч із президентом

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Журналісти повідомили, що мітингувальники виступають насамперед проти "формули Штайнмайера", введення реєстраторів розрахункових операцій (РРО) для підприємців, а також вимагають від Володимира Зеленського терміново втрутитися в ситуацію з опаленням у Харкові.

"Ми хочемо поговорити з президентом. Якщо він хоче вести діалог тільки з військовими, вони є серед нас. Якщо президент не поговорить з нами, ми будемо будемо звертатися до губернатора. Будемо чекати до тих пір, поки не стане відомо, що Зеленський полетів з Харкова", - розповіла мітингувальниця.

Мітингувальники сподіваються достукатися до президента

Варто нагадати, що у рамках поїздки до Харкова президент планує відвідати завод імені Малишева, а також візьме участь у нараді з приводу проблем в "Укроборонпромі" і представить нового голову облдержадміністрації.

Також містом ходять тривожні чутки щодо "замовних" провокації щодо президента у Харкові. Відповідною інформцією поділився Telegram-канал "Шаурма Зеленського".

"Цього разу розгойдувати човен збираються колишній глава адміністрації президента Ігор Львович Райнін, господарі Мегабанку і розкрадачі державних активів підприємства "Турбоатом" Логвиненко і Суботін. Вони вже намагаються скупити громадськість області, щоб організувати "теплий прийом" Президенту і новому губернатору. Ситуація готується набагато крутіша, ніж в Тернополі ...", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у середу, 6 листопада, президент України Володимир Зеленський відбув з робочою поїздкою в Харківську область.

Як повідомляв Знай.uа, золоті "однушки" і бюджетні "трійки": скільки коштує зняти квартиру в Києві в листопаді.

Також Знай.uа писав про те, що у Києві стартував опалювальний сезон, але є нюанс: де і чому в столиці все ще холодні батареї.