У день похорону мера Харкова Геннадія Кернеса, стало відомо, що у нього є 11-річна дочка Софія. Дівчинка проживає разом з мамою в Лондоні.

Про це "Країні" розповів друг покійного Геннадія Кернеса Павло Фукс.

Відомо, що дівчинці 11 років і звуть її Соня. Вона разом з матір'ю живе в Лондоні. Також про свою маленьку сестру пам'ятають і сини Кернеса та підтримують з нею зв'язок.

За словами Фукса, Кернес шалено любив свою доньку.

"Він її шалено любив. Просто не хотів, щоб вона його бачила хворим. Вона на нього дуже схожа - просто копія! І зовні і за характером"— - розповів бізнесмен.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Фото: 2day.kh.ua
Фото: 2day.kh.ua

Фукс не сказав, як звуть маму дівчинки. Але за інформацією джерел Newsroom стало відомо, що мова йде про бізнесвумен Ольгу М. Жінка є офіційним представником і дистриб'ютором бренду дитячого одягу преміум-класу в Україні. З відкритих джерел відомо, що у Ольги є дочка Соня.

Як повідомили в Kharkiv Today, дочка Кернеса була в минулому році на Меморіалі.

Також відомо, що Софія в 2015 році стала власницею квартири в елітному Київському ЖК. За даними видання "Наші гроші", трикімнатну квартиру в ЖК "Новопечерські липки" їй подарували.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вдова Кернеса переписала бізнес на матір позашлюбної доньки мера Харкова

Як повідомляє портал «Знай.иа» Від кого покійний Кернес заразився коронавірусом: замішана жінка, і це не Дружина

Також «Знай.иа " писав, що Покійний Кернес бив цивільну дружину Гайсинську і "закохувався" заново: "Прости, Оксаночка!"