У Харкові під час похорону Геннадія Кернеса, невідомі запустили феєрверк.

Про це стало відомо з групи "Віха" у Фейсбуці.

Під час церемонії похорону мера Харкова Геннадія Кернеса, хтось запустив салют.

Поліцейські з'ясовують, хто запустив феєрверки. Начальник поліції Харківської області Андрій Рубель повідомив, що запуск стався в районі станції метро Київська, передає "Суспільне".

На відеозаписі чути закадровий звук запускаються феєрверків.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, мер Харкова Геннадій Кернес помер в ніч на 17 грудня. Про його смерть повідомив бізнесмен і добрий друг політика Павло Фукс. Геннадію Кернесу був 61 рік. Його смерть підтвердили дружина Оксана Гайсинська та пасинок Родіон. До нових виборів містом керуватиме секретар міської ради Харкова Ігор Терехов. Кернес народився і все життя прожив у Харкові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернеса везуть на кладовище, Харків пухне від сліз: у мережі показали місце вічного спокою мера

Як повідомляє портал «Знай.иа» Друг покійного Кернеса Фукс розповів про останні дні мера, рвався до Харкова до останнього: "готовий померти в літаку!"

Також «Знай.иа " писав, що Заплакані харків'яни провели труну Кернеса залпами оплесків: "спасибі"