Михайло Добкін приїхав на прощання з мером Харкова і розповів, що вже після його смерті почав просити у нього прощення.
Так, екснардеп Добкін прийшов на прощання з мером Геннадієм Кернесом. Траурна церемонія зараз починається в театрі опери та балету. Про це повідомляє Newsroom.

Михаил Добкин, фото: Instagram
Михаил Добкин, фото: Instagram

"Справи говорять більше, ніж слова. Я православна людина і коли хтось йде з близьких, з тих людей, з якими ти мав стосунки...Звичайно ж, я десь щось робив, що вимагало вибачення. Я не зміг зайнятися цим за життя і зайнявся після смерті. Я думаю, він мене пробачив", - розповів Михайло Добкін.

Варто нагадати, що Добкіна і Кернеса пов'язувала довга дружба. У 2006 році Геннадій Кернес керував виборчим штабом, який привів Михайла Добкіна до перемоги на виборах мера. Опонентам не допомогла навіть публікація знаменитого ролика, на якому глава штабу відпустив ряд їдких зауважень на адресу партнера.

Пізніше Михайло Добкін став головою Харківської ОДА і нардепом, а Кернес тричі вигравав вибори мера обласного центру. Але, в останні роки відносини між Кернесом і Добкіним значно погіршилися. Варто відзначити, що експарламентарій навіть висунув кандидатуру на місцевих виборах-2020, але потім зняв її.

Нагадаємо, раніше голос Кернеса зазвучав після смерті, замішані дружки Путіна: "назріває біда"

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.ua ключові моменти життя Кернеса показали всій країні: господарський талант, в'язниця і красуня-дружина

Також Знай.ua писав, що відомі харків'яни вшанували пам'ять Геннадія Кернеса: "складний і суперечливий"