Борт з тілом Геннадія Кернеса приземлиться в Харкові сьогодні ввечері.

Повідомляється, що літак з тілом Геннадія Кернеса приземлиться в Харкові ввечері понеділка, 21 грудня. Орієнтовно відбудеться це о 19:00.

Про це повідомив секретар Харківської міськради Ігор Терехов.

Він також звернувся до журналістів, щоб ті проявили терпіння і толерантність. Ніхто не в праві обмежувати їх діяльність, але потрібно поставитися з розумінням. Сім'я перебуває в шоковому стані.

І поки місто активно готується до прильоту тіла градоначальника, харків'яни почали пропонувати забальзамувати Кернеса і відкрити мавзолей на місці, де раніше був пам'ятник Леніну.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Про це стало відомо з телеграм-каналу "Х.Х.".

"Забальзамуй і вдома у себе поклади", " гарна ідея🤣 🤣 👌", "Мавзолей забов'язані збудувати, або піраміду якусь", "вам би в дурку, разом з ідолом", " гарна ідея! Йди мала переодягайся і вали додому, ти програла в цьому житті", "можна на лавочці його покласти, красиво буде", "як варіант, мощі святого Гепуція можна возити по інших містах і показувати (за гроші само собою)","... Але справа його живе...", "Може давай його на хрест повісимо і спалимо, як Ісуса Христа? Чим ми гірші?", "Ну хоч хтось додумався. Хороша ж думка", "краща ідея яку я чув, хах", "і крамничок побільше у мавзолею треба поставити", - жартували в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Відомі харків'яни вшанували пам'ять Геннадія Кернеса: "складний і суперечливий"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків'янам показали трепетні кадри молодого Кернеса і його маленького друга: "Мілота зашкалює"

Також «Знай.иа " писав, що Терехов хоче назавжди "поселити" Кернеса в метро