Борт з тілом Геннадія Кернеса приземлиться в Харкові сьогодні ввечері.

Повідомляється, що літак з тілом Геннадія Кернеса приземлиться в Харкові ввечері понеділка, 21 грудня. Орієнтовно відбудеться це о 19:00.

Про це повідомив секретар Харківської міськради Ігор Терехов.

Він також звернувся до журналістів, щоб ті проявили терпіння і толерантність. Ніхто не в праві обмежувати їх діяльність, але потрібно поставитися з розумінням. Сім'я перебуває в шоковому стані.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також в місті підходить підготовка до похорону Кернеса. Комунальники активно прибирають околиці біля 2-го кладовища, а також біля моргу лікарні №17.

Попрощаються з Геннадієм Кернесом у середу, 23 грудня. У зв'язку з цим частина вулиць в центрі Харкова будуть перекриті, і оголошений траур.

Нагадаємо, мер Харкова Геннадій Кернес помер в ніч на 17 грудня. Про його смерть повідомив бізнесмен і добрий друг політика Павло Фукс. Геннадію Кернесу був 61 рік. Його смерть підтвердили дружина Оксана Гайсинська та пасинок Родіон. До нових виборів містом керуватиме секретар міської ради Харкова Ігор Терехов. Він народився і все життя прожив у Харкові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харківські школярі отримали новорічні подарунки від покійного Кернеса : "поминальні цукерки?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Друг покійного Кернеса Фукс спантеличив подробицями смерті мера: "почувався добре"

Також «Знай.иа " писав, що Колишня дружина покійного Кернеса показала, якою була їхня бурхлива молодість: "прожив яскраве життя"