У Харкові хочуть увічнити пам'ять Геннадія Кернеса. Градоначальнику планують присвоїти звання почесного громадянина Харкова, назвати на його честь один з проспектів і звести пам'ятник.

Про це повідомив секретар Харківської міськради Ігор Терехов.

"Я виступив з ініціативою увічнити пам'ять Геннадія Адольфовича Кернеса. Перш за все, я вважаю, що ми повинні присвоїти йому звання почесного громадянина міста Харкова. Це - наш обов'язок. Вважаю, що ми повинні назвати один з проспектів міста Харкова його ім'ям. І, звичайно, почати роботу над створенням пам'ятника",- зазначив він.

Терехов, фото: Харківська міськрада
Терехов, фото: Харківська міськрада

Зараз вже почали роботу над цим, і тепер залишилося сподіватися, що депутати підтримають цю ініціативу.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, мер Харкова Геннадій Кернес помер в ніч на 17 грудня. Про його смерть повідомив бізнесмен і добрий друг політика Павло Фукс. Геннадію Кернесу був 61 рік. Його смерть підтвердили дружина Оксана Гайсинська та пасинок Родіон. До нових виборів містом керуватиме секретар міської ради Харкова Ігор Терехов. Він народився і все життя прожив у Харкові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харківські школярі отримали новорічні подарунки від покійного Кернеса : "поминальні цукерки?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Друг покійного Кернеса Фукс спантеличив подробицями смерті мера: "почувався добре"

Також «Знай.иа " писав, що Колишня дружина покійного Кернеса показала, якою була їхня бурхлива молодість: "прожив яскраве життя"