Мер Харкова Геннадій Адольфович Кернес помер в ніч на 17 грудня 2020 року, так і не оговтавшись від наслідків коронавірусу. Помер він у палаті берлінської клініки "Шаріте" після відмови обох нирок.

Всіх, хто був особисто знайомий з Кернесом, знав, як той обожнював собак. У нього навіть був свій розплідник з різноманітними породами хвостиків.

У мережі показали вперше опубліковані фотографії з Кернесом за 2010 рік. На них можна побачити щасливого Геннадія Адольфовича, якому щойно вручили подарунок друзі на День народження - цуценя лабрадора.

Ексклюзивними фото поділилися в групі" Харків 1654 " у Фейсбуці.

Кернес, фото: Харків 1654
Кернес, фото: Харків 1654

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Кернес, фото: Харків 1654
Кернес, фото: Харків 1654

Кернес, фото: Харків 1654
Кернес, фото: Харків 1654

"Фотографії публікуються вперше. 2010 рік. Геннадію Кернесу друзі на День народження подарували лабрадора",- йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, мер Харкова Геннадій Кернес помер в ніч на 17 грудня. Про його смерть повідомив бізнесмен і добрий друг політика Павло Фукс. Геннадію Кернесу був 61 рік. Його смерть підтвердили дружина Оксана Гайсинська та пасинок Родіон. До нових виборів містом керуватиме секретар міської ради Харкова Ігор Терехов. Він народився і все життя прожив у Харкові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харківські школярі отримали новорічні подарунки від покійного Кернеса : "поминальні цукерки?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Друг покійного Кернеса Фукс спантеличив подробицями смерті мера: "почувався добре"

Також «Знай.иа " писав, що Колишня дружина покійного Кернеса показала, якою була їхня бурхлива молодість: "прожив яскраве життя"