Мер Харкова Геннадій Адольфович Кернес помер в ніч на 17 грудня 2020 року, так і не оговтавшись від наслідків коронавірусу. Помер він у палаті берлінської клініки "Шаріте" після відмови обох нирок.

Всіх, хто був особисто знайомий з Кернесом, знав, як той обожнював собак. У нього навіть був свій розплідник з різноманітними породами хвостиків.

Фотодоказами поділилися в групі "Харків 1654" у Фейсбуці.

Пропонуємо поглянути на фото покійного Геннадія Кернеса з милими тваринами.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, мер Харкова Геннадій Кернес помер в ніч на 17 грудня. Про його смерть повідомив бізнесмен і добрий друг політика Павло Фукс. Геннадію Кернесу був 61 рік. Його смерть підтвердили дружина Оксана Гайсинська та пасинок Родіон. До нових виборів містом керуватиме секретар міської ради Харкова Ігор Терехов.

Геннадію Кернесу був 61 рік. Він народився і все життя прожив у Харкові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Друг покійного Кернеса Фукс розповів, як згасав мер Харкова: "відчував слабкість"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Колега померлого Кернеса Терехов зворушив українців спогадами: "людина, нескінченно закохана в Харків"

Також «Знай.иа " писав, що Хто такий Геннадій Кернес? Улюблений мер Харкова і " той, хто перевзувався в повітрі"