Звістка про смерть харківського мера Геннадія Кернеса потрясла його приятелів і багатьох жителів міста. Відомі харків'яни написали кілька слів на згадку про міського голову.

Відомо, що 17 грудня помер Харківський градоначальник Геннадій Кернес, який здобув перемогу на минулих місцевих виборах, перебуваючи при цьому в лікарні. 17 вересня він був транспортований в Німецьку клініку " Шаріте "з ускладненнями від коронавірусу, лікарі оцінювали його стан як"стабільно важкий".

Бізнесмен і екс-заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Сапронов заявив, що з життя пішла "сильна людина".

"Мої співчуття Оксані і дітям. Багато буде ламатися копій зараз. Пішов сильний, розумний, так, складний і суперечлива людина. Особистість. Помовчавши...",- зазначив Сапронов.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Не зміг промовчати і колишній перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб. Чиновник заявив, що" втратив свого друга", який його багато чому навчив.

Борис Ложкін, який є почесним харків'янином, написав кілька слів про Геннадія Кернеса, які найкраще відображають його особистість: "залізна воля, сильна харизма, напористість, Харківський патріотизм, менеджерський талант".

Заслужений артист України, співак і піаніст Гаррі Сетьян написав на своїй станиці в facebook, що "Кернес був людиною неймовірної сили духу і харизми. Його любили, боялися і поважали. Він був людиною гігантського темпераменту і переповненості любові до свого міста".

Нагадаємо, що харків'янам показали трепетні кадри молодого Кернеса і його маленького друга.

Як повідомляв портал Знай.иа, прощання з мером Харкова Геннадієм Кернесом відбудеться 23 грудня. Церемонія розпочнеться о 9 ранку і триватиме чотири години.

Також Знай.иа писав, що на вулицях Харкова помітили сепаратистські листівки, на яких невідомі агітують харків'ян згадати своє "російське коріння".