Хоча Харків і покрився шаром льоду, багато городян вирішили провести свою неділю на офіційній ковзанці замість тієї, яка утворилася на вулицях міста.

Фото поділилися очевидці в телеграм-каналі "Х. Х".

На фото можна помітити величезну чергу на місцеву ковзанку. Примітно, що люди не тільки не дотримуються безпечної дистанції, а й "забули" про головний атрибут гардеробу 2020 року - маски.

"Карантин на ковзанці", - коротко підписав фото автор.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Деякі в коментарях помітили, що немає сенсу приходити сюди, адже Харків і так перетворився величезний каток через погодні умови.

"А нафіга туди йти? Зараз в половині міста каток...", "Вже не смішно", "дуже хочу покататися", " молодці хлопці, дихають свіжим повітрям і займаються спортом. Все ж корисніше, ніж бухати і курити...прям заздрю тим людям ...)", "черга на все життя", "От якби не дотримання карантинних заходів прирівнювалося до добровільної відмови від медичної допомоги на час дії карантину, то картинка була б іншою", " а навіщо на каток то йти? Все місто в льоду..", "Не до кінця розумію навіщо взагалі подібні пости робити. - Ось, подивіться! Не дотримуються дистанції і без масок - і сам же в натовпі стоїть", - коментували харків'яни.

Нагадаємо, в Харкові через крижаний дощ, в результаті якого по всьому місту утворився "каток", травмувалися 129 харків'ян з яких 112-ти потрібна була госпіталізація.

В суботу травмувалося 42 людини з них 35 доставили в лікарню. За неділю було 87 випадки травм серед харків'ян, 77 потрібна була госпіталізація.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові авто примерзло на мокрій "ганьбі" комунальників Кернеса: "тече пару тижнів"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Комунальники Кернеса перетворилися на "пісочних супергероїв": "а техніка де?"

Також «Знай.иа " писав, що Харків перетворився на суцільну ковзанку, але городяни не сумують: "Перевзувся по погоді"