Харківський суд оштрафував двох чоловіків, які перебували на станції метро "Індустріальна" без масок.

У Харкові Орджонікідзевський районний суд оштрафував двох чоловіків на 17 тис.грн кожного, які порушили масковий режим в метрополітені, свідчать дані Єдиного державного реєстру судових рішень, пише Depo.Харків.

У першому випадку порушника без маски виявили у вестибюлі станції метро "Індустріальна" близько 11:00 7 вересня. Уродженця смт Безлюдівка Харківської області оштрафували на 17 тис.грн.

На аналогічну суму суд оштрафував і уродженця Донецької області, який близько 11:50 3 вересня також перебував без маски на станції метро "Індустріальна".

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, в Харкові поліцейські разом зі співробітниками метрополітену провели масковий рейд у підземці. Копи заходили у вагони і перевіряли, чи всі пасажири їдуть в масках.

За інформацією правоохоронців, рейд проводився 28 жовтня поки тільки на станції "Проспект Гагаріна" у зв'язку зі стрімким поширенням хворих коронавірусом.

Так, поліцейські у складі п'яти груп заходили у вагони метро і дивилися, чи знаходяться пасажири в масках. У кого з харків'ян їх не було, виводили з вагонів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Метро в Харкові "пішло в мінус" на 230 мільйонів

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Голі" харків'яни без документів атакували дільниці: за мера паспорт не потрібен

Також «Знай.иа " писав, що "Голих" українців чекають моментальні штрафи - не встигнете сказати " ковід"