Харків'яни поскаржилися на роботу провідниць в електричці Харків-Левада.

Про це пише Телеграм-канал "Х.Х".

За словами автора, то провідниці замість того, щоб перевіряти масочний режим, попросили поступитися їм місцем, а після дістали доміно і грали всю дорогу.

фото: "Х.Х"
фото: "Х.Х"

"Електричка Харків-Левада-Ізюм, 19: 00. Дві малихі-провідниці, які повинні стежити за масочним режимом, попросили їм поступитися місцем, типу третю чекають, а потім внаглую дістали (на місце, що звільнилося, доміно і грали всю дорогу). По**й їм, що у вагоні всім с*ати на маски",- обурився автор.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Харків'яни не зрозуміли претензії автора і навпаки виступили на захист провідниць:

"Автор, Стукач!", "Молодець! Красава! Борг виконаний! Планета врятована!", "Так собі претензія, нібито від того що вони скажуть одягнути маски їх всі послухають))) максимум пошлють куди подалі", "дуже важлива інфа. Сенсація прям"," а нічо що вагон порожній?", "А ти пройдися по вагону в електричці, і застав кожного надіти маску.. цікаво, до кінця першого вагона зі здоров'ям все ок буде?", "не особливо хочеться працювати за жалюгідні гроші"," порожній вагон ж"," вони вибрали доміно замість задоволення послухати як їх на*уй посилають мудаки Харківсько-ізюмські у відповідь на зауваження", " а я дивлюся вагон переповнений, що всі місця вільні. прям привід-гі**орепортаж зробити".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'яни забули про дистанцію і заполонили метро: "який локдаун?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Голі" харків'яни зупинили електричку

Також «Знай.иа " писав, що "Голі" харків'яни зупинили електричку-немає маски, немає проїзду