Харківський лікар-анестезіолог обласної клінічної лікарні Володимир Корсунов розповів про ситуацію в коронавірусом в медустанові.

Про це медик розповів ефірі ток-шоу "Право на владу", передає ТСН.

Корсунов розповів, що працює в найпотужнішій в Харківському регіоні лікарні. Йдеться про обласну інфекційну клінічну лікарню. На даний момент більше половини ліжок забезпечені киснем і вони майже всі зайняті.

За його словами, найбільшу проблему становлять пацієнти, які не тільки потребують кисню, але потребують інтенсивної терапії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Зараз відділення інтенсивної терапії, яке розраховане на 6 ліжок - функціонує на 12 ліжок. А хворих, яких підключили до ШВЛ вдвічі, а іноді і втричі більше, ніж ліжок у відділенні інтенсивної терапії.

"В окремі тижні минулого місяця кількість хворих, які були підключені до апаратів ШВЛ, досягала 40 осіб. А в реанімації у нас може перебувати тільки 12 пацієнтів. І це є великою проблемою"— - пояснив Корсунов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Харковом сімейні лікарі "відфутболюють" хворих пацієнтів: "Не приїдемо"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків'яни "оселилися" під вікнами інфекціонки: рідні задихаються і чекають

Також «Знай.иа " писав, що Харківська інфекціонка тріщить по швах, десятки хворих залишають на порозі: "місць немає"